Anasayfa / Tanıtım Yazıları / Araç Takip Sistemlerinin Avantajları

Araç Takip Sistemlerinin Avantajları

Büyük şirketler, lojistik firmaları, nakliye şirketleri, uluslararası taşımacılık yapan firmalar ve deniz ulaşımında faaliyet gösteren firmalar için araçların güncel durumları çok önemlidir. Teknoloji bu alanda da önemli bir sistem geliştirmiş ve firmalara çok büyük avantajlar sunmuştur. Araçların kontrolünü sağlayan aromilaraç takip sistemi çok fazla bir şekilde tercih edilmekte ve fayda sağlamaktadır. Firmalar bu sistem sayesinde haftanın 7 günü ve günün 24 saati kontrol ve denetimi yapabilmektedirler. Sahada faaliyet gösteren araçlar ve sürücüler her zaman takip edilmiş olur. Ekiplerin mesaiye uyum durumları çok net bir şekilde takip edilebilmektedir. Bunun dışında araçların hızlı kullanılması, rota dışına çıkması ve rölantide çok fazla çalışması gibi durumlar önlenerek çok ciddi bir yakıt tasarrufu sağlanabilmektedir.

Bu kontrol mekanizması araçlara takılan aromilaraç takip cihazısayesinde yapılmaktadır. Araçlar ve sürücüler üzerinde yapılan etkili denetim sayesinde sürücü ani hız ve yavaşlamalara dikkat eder ve daha güvenli yolculuk sağlanmış olur. Sistem sayesinde tek bir noktadan tüm planlama ve yönlendirmeler yapılarak zamandan da tasarruf sağlanmış olur. Bu paralelde yapılan telefon konuşmaları şüphesiz sizlere çok fazla zaman kaybettirecektir. Ancak takip sistemisayesinde bu noktada ciddi kazanımınız olacaktır. Bunun dışında araçlarınızın çalınmalara karşı korunması çok güçlü bir şekilde kontrol edilebilmektedir. Sistem sizlere merkezi yerden kumanda izni verir. Olası bir hırsızlık durumunda aracı kilitleyebilir ve çalınmasını önleyebilirsiniz.

Kaynak :http://www.aromil.com

Bir önceki yazımız olan Gümüş Takılar başlıklı makalemizde gümüş bileklik, gümüş takı ve gümüş takıların özelleri hakkında bilgiler verilmektedir.

İlginizi Çekebilir

Opencart Global XML Entegrasyonu

Opencartentegrasyonu veya Opencart XML desteği, E ticarette neredeyse olmazsa olmaz sayılmaya başlandı. Öteki yandan işinizi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir