Anasayfa / Tanıtım Yazıları / Arçelik Markası ve Teknik Servisleri

Arçelik Markası ve Teknik Servisleri

Ülkemiz beyaz eşya üretim, geliştirme ve sınıflandırma çalışmalarının başarılı temsilcisi olarak, yoğun faaliyetler yürüten ve yenilikçi yanını her zaman gözler önüne seren Arçelik, düşük enerji, üstün konfor ve çevreye duyarlı beyaz eşya üretimleri ile ülkemizde olduğu kadar uluslar arası çevrede de isminden söz ettirir bir konum sergilemektedir. Ülkemizde tercih sıralamasında en çok aranılan ürün markaları arasında yer alan Arçelik, sağlam ve kaliteli üretimlerinin yanı sıra teknolojik donanım üstünlüğü ile de tercih nedenleri arasında yerini korumaktadır.

İstanbul genelinde kurumsal kimliği ile öne çıkan ve ilkeleri doğrultusunda çalışmaları ile tanınan firmamız, nitelikli hizmet anlayışının peşi sıra günümüz müşteri memnuniyetini en üst seviyede hayata geçirmeye tüm şubeleri ile devam etmektedir. Farklı hizmet sunumları ile kalitesini her geçen gün artıran ve yüksek performans grafiği çizen kuruluşumuz İstanbul ilimizin her bölgesinde çalışmalarını tüketici menfaatleri çizgisinde korumakta ve sürekli yenilenerek hayata geçirmektedir.

Ünalan Arçelik Servisi yirmi yıllık kuruluşumuzla ilk günden itibaren hizmetlerini başarılı ile sürdürme gayreti içinde çalışmalarını sürdürmekte, Kadıköy halkının her bakım ve onarım ihtiyaçlarında üstün hizmet anlayışı ile yanında olmaktadır. Çalışma hayatındaki özverili davranışları nedeniyle servisimiz Kadıköy sakinlerinin takdirini ve güvenini kazanmıştır.

Maltepe ilçemizde yıllardır çalışmalar yürüterek farklı hizmet anlayışımızı her uygulamasında titizlik içinde sergileyen Kaynarca Arçelik Servisi, hızlı aynı zamanda nitelikli hizmet yaklaşımı ile anında çözümler üretebilen bir kadro ile faaliyetlerine durmaksızın devam etmektedir. Maltepe servisimiz, kendisini üstün hizmet verebilme yarışı içinde görmektedir.

Müşteri memnuniyetini tecrübeleri ile hayata geçiren ve her çalışmasını bir kazanıma dönüştüren Sultanbeyli Arçelik Servisi, bölgenin coğrafi yapısı nedeniyle yılların birikimini kolayca tatbik edebilmekte, bölge sakinlerinin ihtiyaçlarını en etkili ve kesin çözüler ile yerine getirebilmektedir. Servisimiz, ilkesel duyarlılığı ile çalışmalarını son hızla yerine getirme gayretini eksiltmeden yerine getirmektedir.

Konusunda uzman ve sorumluluk sahibi personel kadrolarını barındıran tüm servislerimiz, günümüz çağdaş hizmet kalitesi ile günün yirmi dört saati çalışmalarını yerine getirmektedirler. Kurumsal yapımız gereği, aksamayan iş takiplerimizle her zaman hizmetinizdeyiz.

Bir önceki yazımız olan Rodos Heykeli başlıklı makalemizde dünyanın 7 harikası, dünyanın 8. harikası ve dünyanın yedi harikası nedir hakkında bilgiler verilmektedir.

İlginizi Çekebilir

Opencart Global XML Entegrasyonu

Opencartentegrasyonu veya Opencart XML desteği, E ticarette neredeyse olmazsa olmaz sayılmaya başlandı. Öteki yandan işinizi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir