Anasayfa / Genel / E-Ticaret Siteleri Arasında Seçicilik

E-Ticaret Siteleri Arasında Seçicilik

Günümüzde hemen hemen onlarca e-ticaret sitesinin açıldığını, yeni pazarlara girildiğini görüyoruz. Hatta bu pazarda ki rekabet öyle büyüdü ki artık eskiden olduğu gibi sadece internet reklamı verilmiyor. Televizyonlar, radyolar gibi bir çok ulusa hitap eden medya araçları tercih ediliyor. Yine bu sektörde araştırma yaparken rastgele gördüğüm http://www.hepgiyim.com ‘u inceledim biraz. İnternette hakkında kötü bir yoruma rastlamadım.Sitenin sade konsepti beni daha çok dolaşmaya itti. Gördüğüm bir ayakkabı dikkatimi çekti. Fiyatlarının makul olduğunu internette araştırma yaparak tespit etmiş olsam da kalitesi hakkında bir fikrim yoktu.

Fiyatı da fazla yüklü olmadığından denemek istedim. Zaten eğer kalitesizse sabit bir müşterilerini kaybedeceklerdi, fakat kaliteli ise içerisindeki ürün çeşidinden dolayı bir müşteri kazanacaklardı. Ürün beklediğimden hızlı geldi bu süreçte sürekli bilgi edinebilmek ve kendinize muhattap bulabilmek en iyisiydi. Ürün geldikten sonra ambalajı dahi ezilmemiş oldukça diri şekilde elimdeydi. Ürünün özellikle kalitesine dikkat ettim ve yığınla para verdiğimiz dünya devi diye bilinen markalardan ap açık bir farkı olmadığını gördüm. Kaliteli bir ürün olmasının yanı sıra kullanışlı. Ayrıca satın aldıktan sonra öğrendim ki şartsız koşulsuz iade hakkımızda varmış. İnternette alışveriş yaptığım nadir sitelerden birisidir. Tüm takipçilerimin de en azından ucuz bir ürün sipariş vererek deneyimlemelerini isterim.

Bir önceki yazımız olan Oyun Sektörü Finansal Anlamda Uçuşa Geçti başlıklı makalemizde mobil oyun, mobil oyun sektörü ve online mobil oyunlar hakkında bilgiler verilmektedir.

İlginizi Çekebilir

WordPress İle İş Dünyası

Günümüz iş dünyasında artık pek çok sektör işini internete taşımaktadır. Bunun için tüm diğer işletmecilerin yapmış olduğu gibi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir