Anasayfa / Oyun / En Popüler 5 Android Oyun

En Popüler 5 Android Oyun

 Google Play’de bugün (15.06.2016) itibari ile en popüler 5 android oyunu sizin için derledik.

5.Candy Crush Saga

5
 

Yapımcılığını King şirketinin üstlendiği klasik bir oyun türüdür.Genelde toplu taşıma yada hastane sırası beklerken ablaların elinde oynarken gördüğümüz, amacını ve verdiği eğlence keyfini bir türlü anlamayan biri olsamda listede ki yerinden ötürü tebrik ediyorum.Ayrıca korkunç bir indirme sayısı olan Candy Crush Saga tam 500 Milyon kullanıcı tarafından indirilmiş.Diğer King oyunları için tıklayabilirsiniz.

Candy Crush Saga

4.Online Kafa Topu

4

Daha önceden marketteki yapımcı isminin izmo olmasına rağmen şuan da Masoma Gaming olarak görünmesi kimseye şüphe düşürmesin.Erdem Yurdanur ve izmo’nun ortak olarak yürüttüğü projede ki bu amaç oyunun globale açılmasında etkili bir isim olması.Türk yapımcıları ve İzmir’de bulunan izmo şirketi tarafından geliştirilen bu oyunda rakibinizle birebir futbol oynuyorsunuz.5 Milyon indirmeye sahip bu oyunu oynarken oldukça keyif alacaksınız.

Online Kafa Topu

3.Subway Surfers

3

Yapımcılığını Kiloo şirketinin üstlendiği bu oyunda amansız ve sonsuz bir kaçış mücadelesi var.Temple Run tarzını taşıyan bu arcade türü oyundan keyif almanız hiçte zor değil.Yine müthiş bir indirme sayısı ile dudak uçuklatan bu oyun tam 500 Milyon indirmeye sahip.Diğer Kiloo oyunları için tıklayabilirsiniz.

Subway Surfers

2.Trivia Crack

2

Yapımcılığın Etermax şirketinin üstlendiği bu oyunda eğlence ve bilgi dolu bir yarışma sizleri bekliyor.Arkadaşlarınızla oynayabiliyor olmanız oyuna ayrıca zevk katan en büyük faktör.100 Milyon indirme sayısıyla kullanıcıları cezbetmeye devam ediyor.Diğer Etermax oyunları için tıklayınız.

Trivia Crack

1.slither.io

1

Yapımcılığını Lowtech Studios ‘un üstlendiği son dönemde tarayıcı tabanlı olarak patlama yaşayıp ardından android ortamda kendine yer bulmuş bir oyundur.Agar.io tarzının aksine küçüğün büyüğüde yenme şansı olması oyunun en temel seçim sebebidir.Diğer Lowtech Studios oyunları için tıklayınız.

Slither.io

Bir önceki yazımız olan Fifa17 Tanıtım Videosu ve Çıkış Tarihi başlıklı makalemizde easport, fifa17 ve fifa17 çıkış tarihi hakkında bilgiler verilmektedir.

İlginizi Çekebilir

Oyun Sektörü Finansal Anlamda Uçuşa Geçti

Çağımızın vazgeçilmez teknolojisi beraberinde eğlence amaçlı yapımlarıda önümüze getiriyor.Son zamanlarda online oyunların oynayan kullanıcı kitlesi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir