Anasayfa / Tanıtım Yazıları / Facebook hesabım çalındı nasıl geri alırım

Facebook hesabım çalındı nasıl geri alırım

Facebook Hesabım Çalındı

Popüler sosyal medya hesabı olan Facebook kullanıcıları özellikle hesaplarının çalınması ile karşı karşıya kalabilmektedir.  Birçok açıdan sorun yaratan Facebook hesabının çalınması; hesap sahiplerinin zor durumda kalmalarına ve hesaplarındaki birçok arkadaşlarını kaybetmelerinin yanı sıra olumsuz yaşanan sorunlarla uğraşmak durumunda olabilmektedirler. Bu nedenle Facebook hesaplarının çalınmaması için bazı önlemlerin alınması ve hesap açılırken özellikle şifrenin zor bir şifre olarak belirlenmesi gerekmektedir. Artık Facebook hesabında telefon tanımlamak da bir anlamda Facebook hesabını garanti altına almaya etken olabilmektedir. Facebook hesaplarının çalınmaması için telefon numaralarının  tanımlanması ile hesapların daha kolay kurtulabilmesi imkanı bulunmaktadır.

Facebook hesabının geri alınması facebook hesabım çalındı uygulamasında yer alan bazı güvenlik duvarları sayesinde çok daha kolay olabilmektedir Bu sayede artık Facebook hesabınızı hızlı bir şekilde geri iade ediyor. Facebook hesabının geri alınması için öncelikle başkasının eline geçmiş olan hesabın şikâyet edilmesi gerekmektedir. Bunun için mavi butona tıklamanız yeterli olmaktadır. ‘’Hesabım bir başkasının eline geçti’’ butonuna tıkladıktan sonra karşınıza çıkacak olan pencerede hesabınıza dair birtakım bilgiler istenecektir. Eklediğiniz telefon numarası, isminiz, soy isminiz ve kullanıcı adınızı girerek işleme devam etmeniz gerekmektedir. Hesabın geri alınması için Facebook hesabının size ait olduğunu kanıtlamanız şarttır. Bu yöntemle Facebook sahipleri hesaplarını kolaylıklar geri alabilmektedir.

Facebook hesabının geri alınması için öncelikle gerekli olan ilk kayıt zamanında mutlaka gerçek bilgilerinizle hesap açmanız önem taşımaktadır. Sahte olan hesaplar ya da adınıza olmayan hesaplar mail hesabınızla eşleşmeyen birçok hesabı almak çok daha zor olabilmektedir. Bilgilerinizi tam olarak girdiğiniz takdirde Facebook hesabını geri almak daha kolay bir uygulama olarak yer almaktadır.

Facebook hesabının çalınan facebook hesabını geri alma için gerekli olan şifreleme işleminde mutlaka şifreyi uzun tutmak harf ve sayılardan karışık bir şifre oluşturmak önem taşımaktadır. Çünkü bu sayede şifre kırıcıların sadece sayılarla hareket etmesi nedeniyle şifreyi bulması zor olabilmekte ve hesabın çalınması da imkânsız hale gelebilmektedir.

Facebook hesabını açarken kullanmış olduğunuz e-mail adresinizin şifresi de mutlaka zor bir şifre olmalıdır. Çünkü Facebook hesabını çalan kişiler e-mail hesabınızı çalarak  hesabınızın tümden kapanmasına etken olacaktır.

 

 

Bir önceki yazımız olan En iyi pc oyunları başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

İlginizi Çekebilir

Opencart Global XML Entegrasyonu

Opencartentegrasyonu veya Opencart XML desteği, E ticarette neredeyse olmazsa olmaz sayılmaya başlandı. Öteki yandan işinizi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir