Anasayfa / Genel / Fatih Terim’den Maç Sonu Duygusal Konuşma

Fatih Terim’den Maç Sonu Duygusal Konuşma

Fatih Terim’den Maç Sonu Duygusal Konuşma

 ”Turnuvaya pek de parlak bir başlangıç yapamasak da, art arda kötü sonuçlar alsak da ben Avrupa Şampiyonası’na gideceğimize canı gönülden inanıyordum. Hatırlarsınız, bunu da size defalarca söyledim. Biz bu işe gönül koyduk, yürek koyduk. Ülke olarak zor günler geçirdiğimiz şu zamanlarda sizler de içinizdeki duygularla sahaya çıktınız. Hem de zor bir ortamda. Sırtınızdaki yüke rağmen tarih yazdınız. Aldığınız galibiyetle ülkemizi bir nebze olsun sevindirip, acılara merhem olduk. Hepinizi tebrik ediyorum. Kısa bir zaman sonra tekrar görüşeceğiz. Ancak şunu da bilin; hepiniz benim aslanlarımsınız. Her birinizi alnınızdan öpüyorum. Şimdi gidin ve bu büyük zaferin tadını doyasıya çıkartın, güzelce eğlenin. Bu sizin en doğal hakkınız. Ama şunu da unutmayın ki işimiz daha bitmedi. Asıl maraton daha şimdi başlıyor. Bu zorlu turnuvaya hazırlanacak zamanımız var. Kulüplerinize döndüğünüzde kendinizle yarışmaya devam edin. Bunu sürekli söylüyorum çünkü, ‘Ben oldum’ demek yok. Kendinizi sürekli yenileyin ve çalışmalarınıza ara vermeyin. Daha bizi bekleyen başarılar var. Sizlere kulüplerinizde başarılar diliyorum.” şeklinde bir konuşma yaparak 3. kez Türkiye’yi Avrupa Şampiyonası finallerine götürüp adını tarihe altın harflerle yazdırdı.

Bir önceki yazımız olan Tasarımlarınız İçin Uyumlu Renkler başlıklı makalemizde Flat renkler, renk kodları ve uyumlu renk seçimleri hakkında bilgiler verilmektedir.

İlginizi Çekebilir

WordPress İle İş Dünyası

Günümüz iş dünyasında artık pek çok sektör işini internete taşımaktadır. Bunun için tüm diğer işletmecilerin yapmış olduğu gibi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir