Anasayfa / Oyun / Fenerbahçe e-Spor takımı kuruldu!

Fenerbahçe e-Spor takımı kuruldu!

fbespor

League of Legends Türkiye Müdürü Hasan Çolakoğlu, 2014 Türkiye Büyük Finalinden sonra büyük spor kulüplerinin Lige katılım sağlayabileceğini bildirmiş, ve hemen ardından Beşiktaş e-Spor kulübünün lige katılmasını sağlamıştı.

Beşiktaş e-Spor takımının büyük başarılara imza atmasının ardından bir atak da 1907 Fenerbahçeliler Derneği‘nden geldi.

Super Massive takımının, Şampiyonluk Ligine yükselen akademi takımı olan Super Massive TNG, Aynı ligde iki adet aynı takımdan bulunamama şartı sebebi ile, 1907 Fenerbahçeliler Derneği ile anlaşarak e-Spor hayatına 1907 Fenerbahçe adı ile devam etme kararı aldı.

Alınabilecek başarılı sonuçlar itibari ile e-Spor kulübünün Fenerbahçe Spor Kulübüne devredilebileceğini belirten dernek yönetimi; “E-Spor takımımız, derneğimizin yönetim kurulu üyesi Sinan Afra tarafından yönetilmekte olup, Takım Menajeri olarak Emre Aksoy atanmıştır. Koç ve oyuncu transferlerine yönelik çalışmalar devam etmekte olup, gelişmeler yakın zamanda kamuoyu ile paylaşılacaktır.” şeklinde yeni transferlerin de sinyallerini yaktı.

Bir önceki yazımız olan En Popüler 5 Android Oyun başlıklı makalemizde android, Android in en popüler oyunları ve candy crush hakkında bilgiler verilmektedir.

İlginizi Çekebilir

Oyun Sektörü Finansal Anlamda Uçuşa Geçti

Çağımızın vazgeçilmez teknolojisi beraberinde eğlence amaçlı yapımlarıda önümüze getiriyor.Son zamanlarda online oyunların oynayan kullanıcı kitlesi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir