Anasayfa / Genel / Fifa17 Tanıtım Videosu ve Çıkış Tarihi

Fifa17 Tanıtım Videosu ve Çıkış Tarihi

 Fifa17 Tanıtım Videosu ve Çıkış Tarihi

Konami şirketinin yayınladığı görüntüden sonra EA Sport karşılıksız kalmadı.Pes mi Fifa mı sorularının başlangıç temelini attıran bu görüntülerin ardından oyunseverler merakla hedeflenen tarihleri beklemeye başladı.Fifa’nın bilindiği üzere Messi ile olan sözleşmeside bittiği için olsa gerek kapak resminde 4 farklı isim yer aldı.Bunlar (Real Madrid’) James Rodrigez, (Chelsea) Eden Hazard, (Manchester United) Anthony Martial ve (Borussia Dortmund) Marco Reus olmak üzere 4 farklı ülke ve takımdan toplandı.

fifa 2017 ne zaman cikacak
 

FİFA 2017 ne zaman çıkacak?
27 Eylül 2016 tarihinde  FİFA 17 piyasaya sürülecek. Oyun PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformları için uyumlu olacak.

Fifa2017 ile bizleri neler bekliyor?

Yıllardır gerçekçiliğe verdiği önemle öne çıkan Fifa17 bu senede bu konuda ki üstünlüğünü Pes’e kaptırmayacak gibi görünüyor.Özellikle duran toplar ve penaltı vuruşlarında detaylara giden Fifa17 o anın heyecanını bize yaşatmayı hedefliyor.Grafik konusunda özellikle paylaşılan Eden Hazard’ın görüntüsünde ki o muhteşem detaylar bekleyişi sabırsızlığa sürüyor.

fifa 17 eden hazard
 

Bonus olarak Alex Hunter ile kariyer yolculuğuna çıkabilecek sınırsız başarılar elde etme şansını bulacaksınız.

Oynanış Videosu:

Bir önceki yazımız olan Tasarımlarınız İçin Uyumlu Renkler başlıklı makalemizde Flat renkler, renk kodları ve uyumlu renk seçimleri hakkında bilgiler verilmektedir.

İlginizi Çekebilir

WordPress İle İş Dünyası

Günümüz iş dünyasında artık pek çok sektör işini internete taşımaktadır. Bunun için tüm diğer işletmecilerin yapmış olduğu gibi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir