Anasayfa / Oyun / Google Chrome ‘da Gizli Oyun

Google Chrome ‘da Gizli Oyun

Google Chrome ‘da Gizli Oyun 

Google Chrome’un, internete ulaşamadığında gösterdiği dinazora muhtemelen rastlamışsınızdır. Peki bu ekranda aslında gizli bir oyun olduğunu biliyor muydunuz? İnternet bağlantısı olmadığı zamanlarda yada internetinizin gelmesini beklediğiniz bu anlarda beklemeyi eğlenceli hale getirmek için, Chrome ile birlikte yüklenen bu oyun, gayet yaratıcı ve eğlenceli olmuş.Bilgisayarınızdaki Chrome tarayıcısından veya Android’de oynanabilen oyunu etkinleştirmek için önce internet bağlantınızı kesin ve Chrome ile bir siteye girmeyi deneyin. Daha sonra tarayıcı penceresinde bağlantı hatasının bulunduğu bir yazı ve en üstünde dinazoru göreceksiniz. Bundan sonra bilgisayarınızda Space’e (boşluk tuşu) yada Mouse ile dinozara sol click yaparak basmalısınız. Chrome’un mobil sürümünde ise ekrana dokunmanız yeterli. Sonrasında dinazor koşmaya başlıyor. Karşınıza gelen engellerin üzerinden zıplayıp, uçan kuşların  altından geçerek en yüksek puanı elde etmeye çalışıyorsunuz.

chrome dinazor oyunu
 

Chrome bu faydalı oyunu sitenize eklemek isteyebileceğinizi düşünerek bu oyunun kodlarınıda vermiş durumdadır.

chromium.googlesource.com/chromium/src.git/+/master/chrome/renderer/resources/offline.js

Bir önceki yazımız olan FiFA16 'daki Lisansı Alınan Ligler başlıklı makalemizde fifa16, fifa16 ligleri ve Fifa16 lisansı alınan ligler hakkında bilgiler verilmektedir.

İlginizi Çekebilir

Oyun Sektörü Finansal Anlamda Uçuşa Geçti

Çağımızın vazgeçilmez teknolojisi beraberinde eğlence amaçlı yapımlarıda önümüze getiriyor.Son zamanlarda online oyunların oynayan kullanıcı kitlesi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir