Anasayfa / Tanıtım Yazıları / Kalite Belgelendirme Merkezi

Kalite Belgelendirme Merkezi

Ürün ve hizmetlerin kalitesini artırmak, yeni müşteri ilişkileri kurmak, rekabet piyasasında avantaj sağlamak ve tüm bunları da belirlenmiş standartlar dahilinde yaparak, müşteri memnuniyetini temel esas alarak hizmet vermek istiyorsanız, elbette ki bazı merkezlerden, eğitimlere katılmak, gerekli olan ISO standart belgelerine sahip olmanız gerekmektedir. Bu durumda, kalite belgelendirme merkezi sizlere gerekli süreçlerde yardımcı olacak olurken, katılım sonrası sizlere verdiği belgeler ile amaçlarınıza ulaşmanızı kolaylaştıracaktır.

KBM hizmetleri nelerdir?

Eğer ki, kalite yönetim sistemi belgelerine sahip olmak istiyorsanız, ISO 9001 olanı tercih etmeniz gerekiyor. Yine bunun yanı sıra, kalite belgelendirme merkezi hizmetleri arasında, diğer belge ve standartlarda yer alıyor.

ISO 9000, tüm kuruluşlar ve tüm ölçeklerde etkili bir sistem uygulamak konusunda yardımcı oluyor. Müşterilerin isteklerin ve beklentilerinin en iyi şekilde belirlenmesi ve karşılanması adına, bu belge ve eğitimler, kişi için doğru bir adım olacaktır. Eğer ki, diğer belge ve standartlar hakkında hizmetlere yer vermek gerekirse, bilgiler şöyledir. Bu merkez dahilinde, şu eğitimler de alınacaklar arsında.

  • ISO 14001 çevre yönetim sistemi
  • OHSAS 18001 iş sağlığı ve güvenliği
  • ISO 22000 gıda güvenliği
  • ISO 10002 müşteri memnuniyeti
  • ISO 27001 bilgi güvenliği

Müşterilerin beklentilerini en iyi şekilde karşılamak isteyen, ürün ve hizmet yönetimi yapan kişiler, hizmet ve performans izleme konusunda da yeterliliklere sahip olabilecektir. Konu hakkında detaylı bilgiler, yetkililer ile iletişime geçilerek öğrenilebilecektir.

Bir önceki yazımız olan Klima Arızası başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

İlginizi Çekebilir

Opencart Global XML Entegrasyonu

Opencartentegrasyonu veya Opencart XML desteği, E ticarette neredeyse olmazsa olmaz sayılmaya başlandı. Öteki yandan işinizi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir