Anasayfa / Genel / Messi Milli Takımı Bıraktı!

Messi Milli Takımı Bıraktı!

 Birçoğumuzun gözbebeği, futboldaki neredeyse olası bütün zevkleri yaşatmış olan bir futbol dehası olan Messi, Copa America  finalinde Şili’ye kaybedince milli takım kariyerini noktaladığını açıkladı. “Burası bana uygun bir yer değil” diyen Messi ayrıca, “Karar anı benim için çok zordu.” dedi.Normal süresi beraberlikle biten maçın penatılarında birde gol kaçıran Messi Şili’ye 4-2’lik skorla mağlup oldu.29 yaşında ki Messi “Karar anı benim için çok zordu. Maçtan sonra soyunma odasında milli takım kariyerinin benim için bittiğini anladım. Bana göre değil. Sonuçtan dolayı büyük üzüntü duyuyorum. Ben de penaltı kaçırdım. Bu çok önemliydi“.Artık Messi milli takımı bıraktığını resmen duyurmuş oldu.Artık lig aralarında gözden uzak kalacak olan Messi’nin 2018 Dünya Kupası için yapacağı açıklamayı merakla bekliyoruz.

messi milli takimi birakti

Maç sonu gözyaşlarına hakim olamayan Messi “Arjtantin’i şampiyon yapmak için çok uğraştım fakat başaramadım” dedi.Arjantin halkınında bu kararla birlikte büyük üzüntü içinde olduğunu anlamak zor değil.

messi milli kariyerine veda etti

Bir önceki yazımız olan Tasarımlarınız İçin Uyumlu Renkler başlıklı makalemizde Flat renkler, renk kodları ve uyumlu renk seçimleri hakkında bilgiler verilmektedir.

İlginizi Çekebilir

WordPress İle İş Dünyası

Günümüz iş dünyasında artık pek çok sektör işini internete taşımaktadır. Bunun için tüm diğer işletmecilerin yapmış olduğu gibi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir