Anasayfa / Genel / Ne Zaman Emekli Olurum – 2017

Ne Zaman Emekli Olurum – 2017

Tüm özel sektör çalışan Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) mükelleflerine yönelik online SSK ne zaman emekli olurum uygulaması sunuluyor. İnternet üzerinde SSK ne zaman emekli olurum hizmeti tüm vatandaşlar tarafından kullanılabiliyor. Online SSK ne zaman emekli olurum uygulaması üzerinden sadece dakikalar içerisinde SSK emeklilik tarihini öğrenebilme şansına sahip olunabiliyor.

MEMURLAR İçin Emeklilik Hesaplama

İster memur olun, ister sigortalı işçi isterseniz de BAĞ-KUR primi yatıran bir işveren hepimizde “ne zaman emekli olabilirim ?” kaygısı vardır. Sonuçta yaşlılık aylığı için bir emeklilik birikimi yapıyorsunuz. Memur iseniz yaş, sigortalı işçi iseniz hem yaş hem primin miktarı hem de prim yatırdığınız süre, BAĞ-KUR primi yatıran bir işveren de olsanız aynı şekilde bunların hepsi etken ve de bilinmesi gereken kriterler. Ne zaman emekli olabileceğinizi öğrenebileceğiniz kolaylaştırılmış iki yöntem var.

SSK Ne Zaman Emekli Olurum?

Ayrıca hiçbir şifre kullanmadan giriş yapmadan SGK‘nın resmi sitesinden maluliyet ve erken yaşlanma durumunuzu, doğum tarihinizi, hizmet başlangıç tarihinizi, SSK prim ödeme gün sayınızı, diğer sandıklara ait gün sayınızı, askerlik/sanatçı gün sayınızı, fiili gün sayınızı, yurt dışı gün sayınızı, 3600 günü doldurduğunuz tarihi girerek ne zaman emekli olurum sorunuzun yanıtını öğrenebilirsiniz.

fft99_mf7252024

BAĞ-KUR Ne Zaman Emekli Olurum?

Öncelikle yazımızın sonunda size verdiğimiz linke tıklayınız ve şu işlemleri yapınız;

  1. Emeklilik türünüzü, cinsiyetinizi ve doğum tarihinizi giriniz.
  2. Daha sonra özel durum bilgilerinizi size uygun biçimde giriniz.
  3. Yurt dışı borçlanması ile emekli olmak istiyorsanız tıklayınız ve işleminizi tamamlayınız.

Emekli Sandığı Ne Zaman Emekli Olurum?

  1. İlk olarak yazının sonundaki linke tıklayınız.
  2. Karşınıza gelen sayfadaki tüm bilgileri size uygun biçimde giriniz.
  3. Bu işlemlerden sonra emeklilik hesaplamanızı yapmış olursunuz.

Bir önceki yazımız olan Oyun Sektörü Finansal Anlamda Uçuşa Geçti başlıklı makalemizde mobil oyun, mobil oyun sektörü ve online mobil oyunlar hakkında bilgiler verilmektedir.

İlginizi Çekebilir

WordPress İle İş Dünyası

Günümüz iş dünyasında artık pek çok sektör işini internete taşımaktadır. Bunun için tüm diğer işletmecilerin yapmış olduğu gibi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir