Anasayfa / Tanıtım Yazıları / Paykasa Nereden Satın Alınır?

Paykasa Nereden Satın Alınır?

Paykasa-Bozdurma

Paykasa nereden satın alınır? Sorusunun, temelde bir tek cevabı bulunmaktadır. Genel açıdan bakıldığında, paykasa kartlar, internet üzerinden online olarak satın alınan kartlardır. Paykasa kart almak istiyor iseniz, herhangi bir bankaya ya da benzeri özelliğe sahip finansal kuruma müracaat edemezsiniz. Bu tip işletmeler, paykasa kart satışı yada paykasa kart bozdurma işlemleri gibi konularda hizmet vermemektedir. Satın alma işlemini yapacağınız tek yer, https://www.paykasasatinalkart.com/  gibi yetkili temsilcilerdir. Bu temsilciler üzerinden online olarak alışveriş yapabilir ve güvenli bir şekilde yapacağınız alışveriş neticesinde, paykasa kart sahibi olabilirsiniz. İnternet üzerinden kart satışı yaptığını söyleyen, onlarca site ile karşılaşabilirsiniz. Her biri farklı özelliklere sahip olmak ile birlikte, önemli olan, bu sitelerden bir tanesini tercih etmek değil, önemli olan, yetkili temsilci tercih etmek ve güvenli işlem yapmaktır.

Paykasa Kart Nasıl Satın Alınır?

Elektronik sistem paykasa kart nasıl satın alınır? Sorusunun cevabı oldukça basittir. Kart satın almak istiyor iseniz, öncelik ile satın almak istediğiniz kart miktarını belirlemeniz gerekecektir. Kart satış fiyatları genelde, minimum 10 euro’luk dilimlerden başlamaktadır. Sizin belirlemeniz gereken sadece, hesabınızda bulunan para değil, ne kadarlık bir alışveriş yapacağınız olmalıdır. Yapacağınız online alışverişte, karşı tarafın hesabına göndereceğiniz para miktarını bilmeniz, son derece önemlidir. Çünkü, paykasa kartlar tek kullanımlık kart özelliklerine sahiptir. Bir kere kartı satın aldıktan sonra, tek bir kullanım hakkınız bulunmaktadır. Eğer, ihtiyacınızdan fazla bir değerde kart satın alma işlemi yapar iseniz, kartınızın içerisinde para kalmış olacaktır. Kalan parayı online alışverişlerde ya da transfer işleminde tekrar kullanma şansınız bulunmamaktadır. Bu neden ile önce miktarı belirlemeli, daha sonra, https://www.paykasasatinalkart.com/  gibi yetkili temsilciye ulaşmalı ve bu yetkili temsilciye, kart satın alma işlemi yapmak istediğinizi belirtmelisiniz. Sizlere kart hakkında bilgi verilecek, kullanım esasları anlatılacak ve neticesinde, yatırmanız gereken kart bedeli ve hesap numaraları tarafınıza iletilecektir. Bu bilgileri aldıktan sonra, gerekli olan, havale ya da EFT işlemini yapar ve yetkili bayiye ödemeyi yaptığınızı belirterek, kartınızı talep eder iseniz, yaklaşık 5 dakika içerisinde, paykasa kart sahibi olabilirsiniz.

Paykasa Kart Ödemeleri Nasıl Yapılır?

Paykasa kart ödemeleri nasıl yapılır? Sorusunun karşılığında, farklı cevaplar bulunmaktadır. Öncelik ile kartlarda kullanılan para birimi, euro’dur. Yapacağınız ödemelerde, kullanacağınız para birimi, euro ya da Türk lirası olabilir. Şahsi hesabınızdan, Türk Lirası ile euro’ya denk gelen para karşılığında ödeme yapma şansınız bulunmaktadır. Ödeme yapacağınız hesap numaraları ise, https://www.paykasasatinalkart.com/  yetkili bayi tarafından sizlere iletilecektir. Bahsedilen hesap numarasına, kart bedelinin, Türk Lirası karşılığını yatırdığınız takdirde, sizlere anında teslim işlemi yapılacaktır. Yatıracağınız Türk lirası bedelini, bayiye sormalı ve ne kadar ödeme yapmanız gerektiği konusunda, net bilgi almalısınız. Size iletilen Türk lirası değerini, bayii hesabına transfer ettiğiniz takdirde, bayi, kartınızı hemen oluşturacak ve SMS sistemi ya da elektronik posta sistemi ile paykasa kartınızı tarafınıza anında teslim ederek, kullanıma hazır hale getirecektir.

Bir önceki yazımız olan Özgeçmiş nasıl hazırlanmalıdır? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

İlginizi Çekebilir

Opencart Global XML Entegrasyonu

Opencartentegrasyonu veya Opencart XML desteği, E ticarette neredeyse olmazsa olmaz sayılmaya başlandı. Öteki yandan işinizi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir