Anasayfa / Tanıtım Yazıları / Rize Çiğ Köfte

Rize Çiğ Köfte

 Çiğ köfte nasıl tüketilir?
Yöresel lezzetler arasında en çok sevilen ve çok fazla tüketilen çiğ köfte artık daha pratik bir şekilde birçok yerde getirebilmektedir. Özellikle çiğköfte hazırlayıp sunan aperatif büfeler sayesinde istediğiniz her an çiğköfte tüketme imkanı bulabilirsiniz. Çiğ köfteyi isterseniz porsiyon olarak tüketebilir isterseniz lavaş arası garnitürlü olarak tüketebilirsiniz. Yanında sosu ile servis edilen çiğ köfte artık çok daha pratik ve kolay bir şekilde tüketime sunulmuştur. Besleyici değeri açısından önemli bir yer tutan ve sağlıklı aperatif gıdalar arasında yer alan çiğ köfte Rize Adıyörem çiğköfte ile sizlere çok daha kolay ve hızlı bir servis imkanı sunuyoruz.
Rize Çiğ Köfte olarak evlerinize işyerlerinize ve daha birçok yere 7/24 saat hizmet veriyoruz. Sağlıklı ve hijyenik koşullarda hazırlanarak size sunulan çiğ köftelerimiz kaliteli ve sağlıklı malzemelerden hazırlanmıştır. Çiğ köfteler de asla katkı maddesi olmaz; tamamen doğal olan ve tüketime sunulan çiğ köfte hiçbir şekilde sağlık sorunları yaratmaz. Üstelik normal bulgur gibi şişkinlik yaratacak hiçbir etki taşımaz. Bunun nedeni Çiğ köftenin biberle pişirilmesi ile sağlanmasıdır. Çünkü su kullanılmadığı için bulgur şişkinlik yapmaz hazmı kolay olarak rahatlıkla tüketebilirsiniz. Ayrıca çiğ köftenin yapımında kullanılan bulgur Adıyaman, Urfa ve Diyarbakır yöresine ait olan özel bir bulgurdur. Esmer bulgur adı verilen bu bulgurda B vitamini yüksek oranda bulunur. Özellikle Kalp sağlığı damar sağlığını koruyucu etkisi bulunan B vitamini yüksek oranda bulgurda bulunması açısından önem taşımaktadır. Bunun yanı sıra çiğköftenin içerisine konulan kırmızı biber, nane, maydanoz, kimyon, nar ekşisi sarımsak ve ceviz gibi birtakım baharat ve gıdalar sayesinde arttı vitamin ve mineral almanızda mümkün olabilmektedir.
Fast Food tüketimi içerisinde en sağlıklı ve en önemli gıdalar arasında yer alan çiğköfte sofralarınızda daima yer almalıdır. Gece yarısı karnınız mı acıktı hazmı kolay ve sağlıklı bir gıda yemek mi istiyorsunuz? hemen 0464 217 26 26 numaralı telefonumuzdan bizlere ulaşmanız yeterlidir. Size anında Adıyörem Çiğ Köfteyi ulaştıralım. Doğal ve sağlıklı en kolay tüketim için bizi seçin!

Bir önceki yazımız olan Paykasa ile kolay alışveriş! başlıklı makalemizde güvenilir paykasa, paykasa ve paykasa al hakkında bilgiler verilmektedir.

İlginizi Çekebilir

Opencart Global XML Entegrasyonu

Opencartentegrasyonu veya Opencart XML desteği, E ticarette neredeyse olmazsa olmaz sayılmaya başlandı. Öteki yandan işinizi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir