Anasayfa / Oyun / Steam Online Oyuncu Rekoru Kırıldı!

Steam Online Oyuncu Rekoru Kırıldı!

Ocağın 7’si itibari ile en büyük oyun platformlarından biri olan Steam üzerinden oyun oynayan birey sayısı 14 milyon 200 bin 39 kişi olarak tespit edildi.Dünya bazında oyun oynama noktasında kullanıcıların en çok tercih etmiş olduğu platform Steam olurken bir çok farklı oyun da yalnız Steam üzerinden erişilebilir durumda. Güvenlik ve pek çok farklı avantajı sunan Steam, bu açıdan geliştiriciler için de en iyi iş ortaklarından bir tanesi olurken 7 Ocak tarihinde yakalanan rakamlar Steam için üstün dereceli getirdi.

125 milyon aktif kullanıcısı bulunan dev platformda ulaşılması güç bir rekor kırıldı. 7 Ocak günü 14 milyon 200 bin 039 oyuncunun aynı anda oyun oynadığı tespit edilirken bugüne dek böylesine yüksek bir rakama çıkış yapılamamıştı. Konu ile ilgili meydana getirilen paylaşımlarda maksimum ilgi gören oyunlar da detaylı bir şekilde paylaşılırken listenin ilk sırasında Counter Strike Global Offensive yer aldı.

Bir önceki yazımız olan Oyun Sektörü Finansal Anlamda Uçuşa Geçti başlıklı makalemizde mobil oyun, mobil oyun sektörü ve online mobil oyunlar hakkında bilgiler verilmektedir.

İlginizi Çekebilir

Oyun Sektörü Finansal Anlamda Uçuşa Geçti

Çağımızın vazgeçilmez teknolojisi beraberinde eğlence amaçlı yapımlarıda önümüze getiriyor.Son zamanlarda online oyunların oynayan kullanıcı kitlesi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir