Anasayfa / Tanıtım Yazıları / Yastık ve kırlentlerin Türkiye’deki en büyük üreticisi – Sinay

Yastık ve kırlentlerin Türkiye’deki en büyük üreticisi – Sinay

Salon ya da oturma odası dekorasyonu sırasında küçük maliyetler ile büyük değişimler yakalamanızı sağlayan yastık ve kırlentler Türkiye’nin en büyük üreticisi Sinay ile artık çok daha kolay ulaşılabilir durumda. Dekorasyonda aksesuarlar sayesinde yapılabilen hızlı değişiklikler insanı evine bağlayan hoş unsurlardır. Yastık ve kırlent kullanımınız sizi anlatan bir hava oluşturacaktır.

yastık ve kırlentler

Yastık ve Kırlent Modelleri

2017 yastık ve kırlent modelleri geçtiğimiz yılların aksine oldukça renklenmiş durumda. Üretimde öncülüğümüzün yanında moda da öncü bir konumda olan firmamız bu sene ağırlıklı olarak Retro ve marin desenler ile çalıştı. Çok farklı renklerle ortaya çıkarılan modeller tüm Türkiye’de büyük bir beğeni topladı. Geçtiğimiz yıllarda baykuş desenli kırlentlerde yaşanan dikkat çekici artış artık yerini soyut modellere bırakmış durumda. Saten, el işi veya keçe benzeri modeller de artık raflardan kalktı. Daha modern tarzda ev döşemeye başlayan zamane insanı kendini hem kullanışlı hem yıkaması ve temizlemesi kolay hem de daha şık duruşlu kırlent modellerine verdi.

yastık ve kırlent

Yeni Sezonun Renkleri ve Desenleri

Bu seneki modellerimiz arasında en çok satılanlar genellikle kahverengi, mavi, sarı ve kırmızının çeşitli kombinasyonlar ile oluşturduğumuz desenler. Geometrik desenli kırlentlerin yanında patchwork ve soyut desenler de çok dikkat çekiyor. Çiçekli english modelleri artık pek alıcı bulmamakla birlikte, baykuşların yerini serçeler aldı diyebiliriz. Birçok farklı serçe desenli ürünümüz oldukça uygun fiyatlarla satılmakta.
Avangart koltuklar için ise klasik modeller devam ediyor. Yuvarlak büzgülü, ortadan taşlı yastıklar farklı renk alternatifleri ile sizleri bekliyor. Chester koltuklarınız ile kullanabileceğiniz tek renk özel kumaşlı modellerde de farklı desen ve renk alternatifleri bulabilirsiniz. Son yılların en çok beğenilen dekorasyon ürünü olan chester koltuklar yumuşak yastıklar ile hem daha şık hem de daha rahat olacaktır.

2017 yastık ve kırlent modelleri

Yastık ve Kırlent Fiyatları

Firmamızdan satın alacağınız yastık ve kırlent modellerinde fiyatlarımız toptan satış fiyatlarıdır. Bu nedenle alacağınız ürün hem kaliteli hem de çok uygun maliyetli olmuş olacak ve bu sayede evinizde farklı esintiler elde edebileceksiniz. Ayrıca özel kampanyalarımız sayesinde anında indirimler kazanabilecek ve ürününüzün adresinize ücretsiz teslim edilmesini sağlayabileceksiniz.
==>> Bu yazı, Sinay.com.tr‘deki yazılardan ve görsellerden derlenerek hazırlanmıştır.

Bir önceki yazımız olan Paykasa Nereden Satın Alınır? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

İlginizi Çekebilir

Opencart Global XML Entegrasyonu

Opencartentegrasyonu veya Opencart XML desteği, E ticarette neredeyse olmazsa olmaz sayılmaya başlandı. Öteki yandan işinizi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir