Anasayfa / Tanıtım Yazıları / Yıkama Suyu Neden Çok Isınır ve Nasıl Çözülür?

Yıkama Suyu Neden Çok Isınır ve Nasıl Çözülür?

Çamaşır makineleri modern yüzyıl dünyasının en önemli ve en fonksiyonel beyaz eşya teknolojilerinin başında yer alıyor. Dünyanın her yerinde yaşam alanlarının en temel gereksinimlerinden birisi olarak öne çıkan çamaşır makineleri sayesinde artık eskiden çok uzun süreler alan çamaşır yıkama işlemleri hem daha az enerji ile daha az su tüketimi ve kesinlikle daha kısa zaman dilimleri içerisinde gerçekleştirilebiliyor. Bu yüzden de günümüz modern dünyasında son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılan ileri nesil akıllı çamaşır makinesi teknolojileri sayesinde artık çamaşırlar çok daha kısa süreler içerisinde yüzde yüz hijyenikliğe kavuşabiliyor. Üstün teknolojisi ile dünya genelinde yoğun olarak tercih edilen Arçelik çamaşır makineleri sayesinde artık çamaşırlarınızı çok daha kısa süreler içerisinde çok daha kaliteli şekilde yıkayabilmenizi mümkün oluyor. Arçelik Servisi olarak Arçelik markalı çamaşır makinelerinizi çok daha uzun süreli olarak kullanabilmeniz açısından profesyonel uygulamalarımız ile uzun yıllardır sizlere hizmet veriyoruz.

 

Tüm Arçelik markalı çamaşır makinesi modellerinde meydana gelen arızalanmalara yönelik olarak profesyonel çözümlerimiz ile çok daha uzun süreli bir kullanım elde ederek, çok daha kaliteli ve çok daha verimli bir kullanım elde edebilmenize yardımcı oluyoruz. İstanbul Arçelik Servisi olarak ileri nesil Arçelik çamaşır makinesi teknolojisine uygun standartlardaki servis altyapımız ile her türlü arızalanma durumunda hızlı ve kaliteli çözümler sağlıyoruz. Böylelikle çamaşır makinenizin arızalanmasından dolayı günlük yaşantınızda meydana gelen aksaklılarına en kısa süreler içerisinde giderilerek, modern bir çamaşır makinesi kullanımı gerçekleştirebilme bizi sağlıyoruz.

 

Arçelik markalı çamaşır makinenizde meydana gelen yıkama suyunun kaynar boyutta ısınması probleminde de İzmir Arçelik Servisi alanlarında uzman teknik ekiplerimiz tarafından profesyonel çözümler sunuyoruz. Özellikle de yıkama suyunun bu denli yüksek derecede ısınmasının hem makinenizde hem de çamaşırlarınızda ciddi sorunlara yol açabileceğinden öncelikli olarak termostat arızasını değerlendirerek, yapılan kontrollerde termostat ayarı yüksekse ideal seviyede indirilir, arızalı ise yenisiyle değişimi gerçekleştirilmektedir. İkincil olarak ise rezistans yani ısıtıcı devresinde röle kontakları yapışması meydana gelmiş olabileceğini değerlendirerek röle kontaklarında yapılan kontrollerin ardından gerekli durumlarda yenisi ile değişimi uygulanmaktadır.

Bir önceki yazımız olan ÇAMAŞIR MAKİNESI SUYU BOŞALTMIYOR başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

İlginizi Çekebilir

Opencart Global XML Entegrasyonu

Opencartentegrasyonu veya Opencart XML desteği, E ticarette neredeyse olmazsa olmaz sayılmaya başlandı. Öteki yandan işinizi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir