Anasayfa / Tanıtım Yazıları / Metin2 Oynarken Eğlenin

Metin2 Oynarken Eğlenin

Birçok insan günlük hayatında online olarak oynanan bilgisayar oyunlarına meraklıdır. Ülkemizde de en çok oynanan online oyunlardan birisi de savaş niteliğinde bir Uzakdoğu oyunu olan Metin2 olarak dikkat çekmektedir. Pek çok kişi bu oyuna Pvp Server adını verdiğimiz servis sağlayıcıları aracılığıyla ulaşmak istemektedir. Bu servis sağlayıcılarını da edinmek son derece kolay olarak dikkat çeker. Bu Serverlerin ne işe yaradığını merak edenler için kısa bir tanımlama yapabiliriz. Oyun içerisinde farklı servis sağlayıcıların kullanmak istediği bu bireysel nitelikli sağlayıcılar, oyunu geliştirmek ve çok daha kolay bir süre zarfı içerisinde oyunda kullanmış olduğunuz karakterin seviyesi, yani levelini yükseltmeyi amaçlamaktadır.

Metin2 Pvp’ler bizzat bu oyunla ilgilenen kişiler tarafından oluşturulmuş, ya da geliştirilmiştir. Bu sebepten ötürü oyuna bir servis sağlayıcıdan bağlanmak isteyen kişiler elinde bir PWP Server bulunan kişilere ulaşarak onlar aracılığıyla oyuna giriş yapmak istemektedirler. Kişiler de teknik yeterliliğine göre elindeki sağlayıcıyı ücretsiz olarak verebilir, ya da tam aksi olarak ücretli bir şekilde de satmak üzere sosyal mecralara koyabilir.Metin2 Pvp Serverler sayesinde oyuna bağlanmakta olan kişiler, canavarları ekip halinde bir arada keserek eşit şekilde puan kazanmayı amaçlamaktadırlar. Böylece bir canavarı öldürecekleri süre kaç kişi varsa o kadar kişiye bölünmüş olur. Kolay bir şekilde puanlar kazanılır ve kişinin de seviyesi böylelikle yükselmiş olur.

Bir önceki yazımız olan Başarının Yolu İnternet Hizmetlerinden Geçiyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

İlginizi Çekebilir

Opencart Global XML Entegrasyonu

Opencartentegrasyonu veya Opencart XML desteği, E ticarette neredeyse olmazsa olmaz sayılmaya başlandı. Öteki yandan işinizi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir