Anasayfa / Genel / SoundCloud Ciddi Oranda Para Kaybediyor!

SoundCloud Ciddi Oranda Para Kaybediyor!

Bir çok dijital müzik sitesinin yanı sıra popüler sistemlerden biri olan SoundCloud, Apple Müzik ve Spotify uygulamalarının izinden giderek 2016’da Mart ayında premium müzik servisi olan SoundCloud Go ‘yu resmen duyurdu ve başlattı. Financial Times tarafından yapılan son değerlendirmelerde de belirtildiği gibi şirket gelirlerinin başlarda artmış olsa da son dönemlerde düşüşe geçtiği ve yatırım alınmaması halinde SoundCloud için mali açıdan iflas sürecinin yaşanabileceği belirtildi.

SoundCloud GO Beklentileri Altında Kaldı!

SoundCloud, SoundCloud Go’nun piyasaya sürülmesinin peşinden biraz büyüme yaşamış olsa da bu büyüme ciddi bir yitik yaşanmasını önleyemedi ve şirket için şu anda kafi değil. MusicBusiness Worldwide’a bakılırsa SoundCloud’un 2015’te zararı ortalama 52 milyon dolar.

Bir önceki yazımız olan Oyun Sektörü Finansal Anlamda Uçuşa Geçti başlıklı makalemizde mobil oyun, mobil oyun sektörü ve online mobil oyunlar hakkında bilgiler verilmektedir.

İlginizi Çekebilir

WordPress İle İş Dünyası

Günümüz iş dünyasında artık pek çok sektör işini internete taşımaktadır. Bunun için tüm diğer işletmecilerin yapmış olduğu gibi bir …

İlk Yorum

  1. Reklam koyarak para kazanabilirdi premium üyelikle kullanıcıları düşeceği malumdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir