Anasayfa / Genel / Popunder Bazlı Kazandıran Reklam Firmaları – Adholbia

Popunder Bazlı Kazandıran Reklam Firmaları – Adholbia

Popunder Reklam Nedir? 

Pop-up türünün bir değişik versiyonu olan popunder site içinden bağlantılı pencere reklamıdır.

Merhaba arkadaşlar bugün popunder başına kazanç sağlayan reklam firması olan adholbia hakkında bilgi edineceğiz.Popunder başına kazanç sağlayan reklam firmalarını bu şekilde adres adres denemelerim sonucunda sizlerlede paylaşacağım.Sizlerinde varsa bu konuda deneyimleriniz, ödeme kanıtlarıyla beraber web siteleri yorumdan paylaşabilirsiniz.Gözlemlerim sonucunda 5 gün sonunda ortalama 85 tekil gösterime 0.76 kuruş kazanç sağlıyor.Ödemeler istediğiniz zamanda paypal üzerinden yapılabiliyor.Herhangi bir tarih bekleme zorunluluğu olmadan istediğiniz vakitte.

Ödemeye dair kanıt:

kazandiran reklam firmalari 1
 

Resimi Orjinal Boyutlarında Görüntülemek İçin Tıklayınız.

Resimde gördüğünüz üzere adholbia.com kesinti yapmıyor.Kesinti tamamen paypal tarafından komisyon olarak yapılıyor.Yatırılan para hesaptaki tam para.

Anasayfaya gitmek için;

adhollbia.com

Direk kayıt sayfasına gitmek için;

adhollbia.com/member/register.htm

Bir önceki yazımız olan Tasarımlarınız İçin Uyumlu Renkler başlıklı makalemizde Flat renkler, renk kodları ve uyumlu renk seçimleri hakkında bilgiler verilmektedir.

İlginizi Çekebilir

WordPress İle İş Dünyası

Günümüz iş dünyasında artık pek çok sektör işini internete taşımaktadır. Bunun için tüm diğer işletmecilerin yapmış olduğu gibi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir