Rize Kuzine

İnsanoğlu ateşi bulduğu günden bu yana o veya bu şekilde ısınma ihtiyacını karşılamayı başarmıştır. Hayatın idamesi için gerekli asgari ısı şartları oluşturulmak zorundadır. Aksi takdirde istenmeyen bedeller ödenmek zorunda kalınabilmektedir. Pek çok ısınma çeşidinin arasında tarih boyunca değerini asla kaybetmeden metot; sobadır. Hem ısınma ihtiyacını uygun fiyata karşılaması hem yemek pişirme imkanı tanıması hem de su ısıtmada kullanılabilmesi nedeniyle Trabzon kuzinesi Karadeniz halkı tarafından yoğun şekilde tercih edilmektedir. Özel imalat kuzine denince ise akla gelen ilk firma ise 1986 yılından bu yana 30 yılı aşkın süredir faaliyetlerini sürdürmekte olan NUR-AK’tır. Kaliteden ödün vermeyen yapısı ve garanti kapsamında ki ürünleri ile yörenin kuzine ihtiyacını güvenle karşılamaktadır. Kurumsal web sayfasında yer almakta olan bilgiler ve ürün tanıtımları ışığında modern dünyaya ayak uydurmaktadır. Isınma ihtiyacında dışa bağımlı kalan ülkemize sunduğu milli sermaye çözümleri ile kısa sürede tüm Türkiye’ye yayılmayı hedeflemektedir.

 

Karadeniz Bölgesinin değerleri rehber edinerek hazırlanan web sayfası Rize yöresinin simgesi olan yeşil ve mavi renkler ile bezenmiştir. Hoş görsel tasarımı ile göze hitap etmekte olan sitenin işlevselliği değerine değer katmaktadır. İnternet bilgi düzeyi en düşük seviyede olan kesimin dahi rahatlıkla kullanabileceği bir tasarıma sahiptir. Açık ve şeffaf bir anlayış ile sunulmakta olan bilgiler hem şirketin politikası hem de ürünlerin detay bilgisi hakkında müşterilere ışık tutmaktadır. Renkli Rize kuzinesi modellerinden ön plana çıkan tasarımlar ana sayfada müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. Doğrudan amaca yönelik bir içerik yerleştirme tarzının benimsendiği görülmektedir. Bütün kuzine soba modelleri ise ‘’Tüm Ürünler’’ menüsünde yer almaktadır. Ana sayfada yer almakta olan ön plana çıkan ürünlere nazaran daha geniş bir yelpaze müşterilerin ilgisine sunulmaktadır. Ürünlerin üzerine tıklandığı takdirde detaylı teknik ve tasarım bilgisine ulaşılabilmektedir.

 

Muazzam bir denge içerisinde tasarlanmış olan kuzine soba çeşitleri her tip ortama uyum sağlayabilecek çeşitlilikte üretilmiştir. Satın alınması düşünülen ürünün ortam dekorasyonuna uyum sağlayıp sağlayamayacağı veya sığıp sığmayacağı gibi düşüncelerin bertaraf edilebilmesi için yakından görsel inceleme fırsatı sunulmaktadır. www.kuzinesoba.net adresinde yer almakta olan bütün kuzine görselleri yüksek çözünürlük esasında yüklenmiştir. Ürünlerin tamamı esas yollandığı şekliyle siteye yüklenmiş olup dijital ortamda oynamalar yapılmamıştır. Kapakların açık veya kapaklı hallerinin detaylıca incelenme fırsatı sunularak ileride oluşması muhtemel memnuniyet eksikliğinin önüne geçilmektedir.  Sipariş vermek isteyen müşterilerin sol üst bölmede yer almakta olan sipariş hattı numarasını arayarak detaylı fiyatlandırma bilgisi talep etmesi yeterli olacaktır. Diğer iletişim kanallarını kullanarak kontak kurmak isteyen müşterilerin ise ‘’Bize Ulaşın’’ bölmesine göz atmaları gerekli bilgiyi edinmeleri sağlayacaktır. Firmanın üretimini sürdürmekte olduğu açık adres yine aynı bölümde belirtilmektedir. Dileyen ziyaretçiler sağ üst bölmede yer alan sosyal medya simgelerine tıklayarak firmanın sosyal medyada ki hesaplarına ulaşabilmektedir.

Bir önceki yazımız olan Manisa iş ilanları başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

İlginizi Çekebilir

Opencart Global XML Entegrasyonu

Opencartentegrasyonu veya Opencart XML desteği, E ticarette neredeyse olmazsa olmaz sayılmaya başlandı. Öteki yandan işinizi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir