Anasayfa / Tanıtım Yazıları / Facebook okey plus engeli kaldırmak

Facebook okey plus engeli kaldırmak

Feysbuk hesabı olmayan var mı diye bir sual sorsak sanırım evet benim yok diyen kimse çıkmaz. Bu kadar çok kullanıcısı olan sosyalleşme sitesi pek çok süre geçirme ve eğlenme imkanı sunmaktadır. Bu imkanların başlangıcında ve nerede ise tüm feysbuk kullananlarının yaptığı şey oyun oynamaktır.

Facebook da en çok oynanan oyunların başında özellikle Türk kullanıcılarda Okey gelmektedir. Pek çok farklı okey oyunu olmasına rağmen maksimum oynanan ise Okey Plus’tur. Binlerce kullanıcısı olan Okey Plus en büyük vakit geçirme ve eğlenme uygulamasıdır. Okey Plus oynayanlar bilirler yılları bulan emek ve biriken puanlar bu uygulamaya bağımlı yapar insanı. Bu oyunun hastalarını ilerki aşamalarda bekleyen bir tehlike yada sıkıntı şudur: feysbuk Okey Plus engellenmesidir. Feysbuk okey plus engeli ile karşılaşırsak neler yapmamız lazım. Facebook okey plus engeli iyi mi kaldırılır? Bu sorular böyle uzar gider ve çözüm yolu ile basittir.

Feysbuk okey plus engel süresi net olarak bilinmemektedir. Doğrusu engellenen okey plus hesabımızın kendiliğinden açılmasını beklerseniz çok uzun bir bekleyiş olabilir ve sonunda da engel kalkmayabilir. Facebook okey plus engeli nasıl kaldırılır kaldırmanız için size iki yol sunmuş olacağız. Bunlardan birisi http://support.Peakgames.Net/contact/?Game=op&lang=tr bu adrese girmeniz ve formu doldurmanızdır.

Okey plus engelini kaldırmak için ikinci yol ise destek@peakgames.Net adresine mail atmanızdır. Bu adrese atacağınız mail de kendi facebook hesap adresiniz(ne olursa olsun facebook giriş bilgilerinizi, mail ve şifrelerinizi göndermeyin.), hangi oyun da engellendiğiniz, sebebini biliyorsanız bu sebep ve engellenme tarihinizi belirtin. Bu iki yoldan herhangi birini yapmanız yeterlidir ve ardından beklemeye başlayabilirsiniz.

Ek olarak facebook okey plus engelinizin oyundan değil de sizin hesabınızdan kaynaklandığını düşünüyorsanız aşağıdaki videoyu seyredip aynı şeyleri yapmanızı da öneriyoruz.

 

Bir önceki yazımız olan Facebook hesabım çalındı nasıl geri alırım başlıklı makalemizde çalınan facebook, çalınan facebook hesabını geri alma ve facebook hesabım çalındı hakkında bilgiler verilmektedir.

İlginizi Çekebilir

Opencart Global XML Entegrasyonu

Opencartentegrasyonu veya Opencart XML desteği, E ticarette neredeyse olmazsa olmaz sayılmaya başlandı. Öteki yandan işinizi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir