Anasayfa / Genel / Göz6 Evi Nedir?

Göz6 Evi Nedir?

 Göz6 nedir? Göz6 Evi Nedir? sorularına yanıt olan bu makale bilgi vermeyi amaçlamaktadır.Göz6 evi isimli yakında tv8 ekranlarında yer alacak olan rekabet ve karakter analizi içerikli yarışmada 2 şampiyon olacak.Yine bir Acunmedya yapımı olan göz6 insanları ekran başına kilitleyecek.Ayrıca yine halkla etkileşimli olan ve kazananları halkın belirleyeceği bir yarışma olan göz6 evi yakında tv8’de.Göz6 yarışması herkes için uygun kitleye sahip bir yarışmadır.Yarışmada kazanan bir erkek ve kadının doğrudan survivora gideceği açıklanmıştır.Aslında göz6 evi survivor yarışmacılarını halkında seçmesini sağlayan bir yarışmadır.Göz6 yarışmasında şampiyon olan 2 kişinin (bir tanesi erkek, bir tanesi kız) doğrudan başvurusuz şartsız Survivor2017’e  katılacağı bilinenler arasında.Eylül aylarının sonlarına doğru, yani Ekim ayına girerken ekranlarda olacağı bilinen göz6 evi tv8 ekranlarında yerini alacak.Tüm hızıyla devam eden AcunMedya projelerine bir yenisini daha ekleyen ve Survivor2016 final gecesinde duyurusunu yapan Acun Ilıcalı programlarına bir tanesini daha ekledi.Göz6 herkesin heyecan ve tutkuyla izleyeceği bir yarışma olacağına kimsenin bir şüphesi bulunmuyor.

Bir önceki yazımız olan Tasarımlarınız İçin Uyumlu Renkler başlıklı makalemizde Flat renkler, renk kodları ve uyumlu renk seçimleri hakkında bilgiler verilmektedir.

İlginizi Çekebilir

WordPress İle İş Dünyası

Günümüz iş dünyasında artık pek çok sektör işini internete taşımaktadır. Bunun için tüm diğer işletmecilerin yapmış olduğu gibi bir …

İlk Yorum

  1. ÜTOPYA Tuncay’da bu yarışmaya katılıyor bigbrother ve Ütopya gibi olacak söylentileri var hadi hayırlısı..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir