Anasayfa / Tanıtım Yazıları / Paykasa ile kolay alışveriş!

Paykasa ile kolay alışveriş!

 Paykasa elektronik ön ödeme aracı olarak artık tüm dünyada popüler bir şekilde kullanılan ve Türkiye’de de hızla yayılmaya başlayan güvenlik açısından yüzde yüz avantaj sunan önemli bir ödeme sistemidir. Artık alışveriş yöntemleri içerisinde en kolay ödeme şekli olarak yer alan paykasa kredi kartının pabucunu dama atmıştır. Kredi kartında yer alan açıkların çok fazla olması ve bu nedenle birçok kişiyi mağdur durumda bırakması nedeniyle paykasa kredi kartının yerini alan en önemli ödeme aracı olmuştur. Üstelik kredi kartına göre çok daha büyük avantaj sunan paykasa da ekonomik açıdan da tasarruf yapabilme imkanı bulabiliyorsunuz. Kredi kartları ile kendinizi kontrol edemeden çok yüksek alışveriş yapma ve bunun yanı sonrasında oluşan faizler aldığınız ürünün çok daha yüksek oranda faizli size geri dönmesini sağlıyor. Bu nedenle paykasa da bu sorunu hiçbir şekilde yaşamazsınız.
Tek kullanımlık olarak ödeme yaparsınız sonrasında hiçbir ödeme gerekmez. Yani kısacası belirlediğiniz limit dahilinde alışverişinizi yapar işlemini sonlandırırsınız. Ayrıca paykasa ile ödeme yaptıktan sonra kart kendiliğinden iptal olmaktadır. Birçok açıdan avantajının yanı sıra kolay kullanım sağlaması nedeniyle; kolay alışveriş imkanı da bu şekilde sunmaktadır. Uygun fiyatlara paykasa satın alabilme imkanını sitemiz içerisinde bulabilirsiniz. Genelde internet üzerinden satış yapan siteler de mutlaka dikkat edeceğiniz önemli ayrıntılar bulunmaktadır. Paryakasa satın alırken kesinlikle kimlik bilgisi ve finansal bilgileriniz sizden istenmez. Sadece tutarı tercih ederek; bu tutarı sitenin hesabına yatırmanız yeterli olmaktadır. Sonrasında size gelen 16 haneli PİN kodundan oluşan paykasa ile istediğiniz online alışveriş sitelerinde ya da oyun sitelerinde alışveriş yapma imkânını kolaylıkla bulabilirsiniz.
Paykasada faiz ödemesi ve asla güvenlik açığı yer almaz. Bunlar paykasa satın almak için en önemli nedenlerden biri olmalıdır. Çünkü kredi kartında yaşadığınız sorunlar sizleri mali açıdan çok daha zora sokmaktadır. Sitemiz üzerinden sizde paykasa satın alabilir müşteri hizmetlerimize danışarak nasıl hareket etmeniz gerekir konusunda yardım alabilirsiniz. Üstelik paykasa aldığınız andan itibaren kullanıma başlayabileceğiniz hızlı ve pratik kullanım şekli ile size kolaylık sağlayacaktır.

Bir önceki yazımız olan Kinoanın sağlığa etkisi nedir? başlıklı makalemizde kinoa çayı satın al, kinoa satın al ve Kinoanın sağlığa etkisi nedir? hakkında bilgiler verilmektedir.

İlginizi Çekebilir

Opencart Global XML Entegrasyonu

Opencartentegrasyonu veya Opencart XML desteği, E ticarette neredeyse olmazsa olmaz sayılmaya başlandı. Öteki yandan işinizi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir