Anasayfa / Tanıtım Yazıları / En iyi pc oyunları

En iyi pc oyunları

Bilişim geçen her sene bile kendini ciddi anlamda geliştirmeyi başarmaya devam etmektedir. Bunları bilgisayar oyunlarında yaşanan gelişmeyle fark etmemek mümkün değil. Bazı en iyi oyunlar artık gerçeklik konusunda kendini aşmaya devam etmektedir.

Öncelikle donanım kısmında yaşanan gelişmelere değinelim. Eskiden 512 MB DRR RAM’e sahip olan bilgisayarla en kaliteli oyunları oynayabiliyorduk. Ancak artık 16 GB DDR3 RAM’e sahip olan bir cihazla bile bazı oyunları oynayamayabiliyoruz. Ram haricinde ekran kartı konusunda da artık DRR5 olmadığı zaman bazı oyunları çalıştırmak pek mümkün olmuyor. Donanım bu kadar geliştiğine göre oyunlardaki farkı da görmek pek mümkün değil.

En iyi bilgisayar oyunları

Bilgisayar oyunları dediğimizde akıllara öncelik olarak şüphesiz GTA serisi gelmektedir. GTA ilk versiyonu ile şuan yayında olan 5 versiyonu arasında dev fark etkilenmeyecek gibi değil. Oyun içerisinde tabi ki yine grafik hatalarını çok düşük ihtimal bulabilirsiniz ama yeni versiyonlarda bu oldukça zor. Geliştiriciler bu konuda komik duruma düşmemek adına gerekli tüm testleri yapmaktadır. Listemizde yer alan oyunların istedikleri donanımları da sizlere paylaşacağız ve GTA gibi seri olarak en iyi bilgisayar oyunları arasına girmeyi başarmış profesyonel yapımlar bulunmaktadır.

Bilgisayar üzerinden internet bağlantısı olmadan tek kişi olarak var olan düzende oyunlarınızı oynayabileceğiniz gibi artık online oyun tamamen moda olmuş bulunuyor. Öyle ki sadece sınırlı bir bölgede tek bir amaç için mücadele etmenin yanı sıra online ortamda gerçek kişiler olarak takım arkadaşlarınızla oyunda bölüm geçerek ilerleyebiliyorsunuz. Arkadaşlarınızla iletişim kurarak bu şekilde ilerleme sayesinde oyunlarda tamamen gerçeklik konusunu yaşamaktasınız.

Bu derece kaliteli oyunlar için kaplanan alanda bir hayli fazla olmaktadır. Artık 40 GB altında bir oyuna direkt olarak grafik olarak kötüdür yorumu yapılıyor. 100 GB varan yükleme alanlarıyla kullanıcılara TB’lık bellekler alınmasına neden olan oyunlar verdiği keyifle donanıma harcanan parayı unutturmaktadır.

 

  1. GTA V
  2. Project Cars
  3. Dirt Rally
  4. Battlefield Hardline
  5. Total War: Attila
  6. Dead Island 2
  7. Hitman 2016

 

Kaynak: https://www.eniyi.xyz/oyunlar/en-iyi-pc-oyunlari-2016-bilgisayar-oyunlari/

Bir önceki yazımız olan Gümüşün Zarafeti başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

İlginizi Çekebilir

Opencart Global XML Entegrasyonu

Opencartentegrasyonu veya Opencart XML desteği, E ticarette neredeyse olmazsa olmaz sayılmaya başlandı. Öteki yandan işinizi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir